Stall Stefan Edin

Nyheter

Intressant föreläsning... 

2012-11-25

Det har kommit en ny häst till stallet han heter Avena Gangster. Han är 7 år e. Revenue- Sobel Carmola.  Vi hälsar honom och ägaren Patrik Rosengren välkommen till vårt stall och vi hoppas att de ska trivas hos oss.

Vid Bergsåkers tävlingar i fredags skulle Shark ha startat men tävlingarena ställdes in pga dimma efter lopp 7 och han skulle ha startat i lopp 8... Då var det bara att sela av och spika på skorna igen och åka hem... Snopet.

Vi gjorde ändå inte resan i onödan då Stefan var 4a med Å Girl Hornline i lopp 2 och Malin 8a med Riggs i lopp 6. Vi hade även med oss Red som  gjort illa sig och skulle träffa vår veterinär Gunnar Rangul som alltid ställer upp och gör ett toppenjobb. Det är guld värt!

Denia träffade Gunnar på tisdagen och blev ombehandlad i sina framknän. Även Åkare Liss blev behandlad och får en paus.

Under fredagen var vi på föreläsning  på Dannero med Sara Strömberg från Svensk Travsport och Stig Viklund, Positiva Kicken. Det var intressant och väldigt inspirerande. Vi kommer nu att börja med veckans höjdpunkt här på sidan.

Veckans höjdpunkt är faktiskt föreläsningen i fredags som gav oss många bra verktyg inför framtiden. Tack Sara och Stig för en bra dag! :)