Stall Stefan Edin

Nyheter

Trevlig stallträff

2013-07-28

I torsdags firade vi den senaste tidens framgångar med att bjuda på tårta på publikplats under Danneros lunchtrav. Det uppskattades av många.

Det blev även några andelar sålda i Manfred Viking. Vi har nu påbörjat att sälja ut små andelar för 2500 kr och 250 kr / månad. Det kommer att bli ett grabbgäng och en del som delas av bara tjejer. Häng med du också!

Efter travet var våra hästägare inbjudna till stallet och vi hade en trevlig träff då vi åt pastasallad och skålade för årets segrande hästar. Det avslutades med några spännande lekar och det var jämnt in i det sista... Vilka vinnarskallar!

Ett stort tack till alla som kom och firade med oss och inte minst till alla våra medhjälpare. Vilket bra team vi är. :)

Idag söndag har vi varit med Shark och Viduka Boko till Hagmyren där de startade i samma montélopp. Shark fick ett bra lopp av Sara Andersson men hade ingen bra dag och slutade 7a. Viduka Boko reds av Angela Eriksson, hon var nöjd med hästen som hamnade lite på mellanhand men höll sin fart på bra sätt och spurtade förbi Shark över upploppet till 6e platsen.

Veckans Höjdpunkt:

Det var en rolig dag i torsdags, vi träffade många glada människor och sålde några andelar i fina Manfred.  Lyckad dag!