Stall Stefan Edin

Nyheter

Andelar i Pepsi sålda.

2013-02-25

Hästarna ute i Strinne tränar på i skogen och har fått börja med lite backintervaller.

Aquadome & Highlight Laday varvar intervaller med lite lättare träning på skogsslingan.

I fredags blev det klart med nya delägare i Rite on Pepsi. Det är förutom Bo Lindkvist som fortfarande äger en del, Dan Jonsson, Gunnar Jonsson, Birgitta Edin och Sven-Erik Djupenström som ser framemot en spännande sommar.

I söndags blev tävlingarna som skulle gå på Bergsåker flyttade till Gävle. Dessutom blev Stefan riktigt sjuk med hög feber under natten. Det blev därför ny kusk på Valnes Chilly. Det gäller att vara flexibel....  Malin och Chilly fick som tur var åka med en tränare från Umeå och slapp göra den långa resan ensam. Mycket tacksam!

Chilly värmde bra och allt verkade bra, men i loppet blev hon rädd för murphybländaren som hon hade i lopp för första gången. Det kom väldigt oväntat då hon fungerat väldigt bra med den i träning. Men hästen kändes fin enligt kusken. Så vi tar nya tag och snart får vi utdelning!

 

Veckans Höjdpunkt: Det känns kul med nya delägare i Pepsi och extra kul att Sven-Erik Djupenström är med, som varit hästägare hos oss ända sen starten 1998. Det är tacksamt att ha hästägare som hänger med så länge och visar oss stort förtroende. Det är vi glada för.