Stall Stefan Edin

Nyheter

Stor segerglädje på Solänget!

2013-08-25

På Solänget i torsdags galopperade Åkare Liss bort en topplacering  i sista sväng ställde sig snabbt och avslutade sylvasst till 4e platsen på nytt rekord 15,3.

Revansch i för Stefan i sista loppet då han vann med vackra Källsjöpojken som också gick nytt rekord. Stort grattis till ägarna Calle och Ulla Juneblad som kämpat mycket med denna häst och tränar tränar gör Calle Juneblad.

 

Final Jam och Valnes Chilly har varit till veterinär och blivit behandlade och får nu ta igen sig.

U.S Hans Twietel är nu fräsch och tränas igen.

Samtliga ettåringar har börjat tömköras och de sköter sig alla på ett bra sätt.

I helgen har vi bevittnat fina tävlingar på Bergsåker, alltid trevligt att vara på plats dessa stortravshelger. På lördagförmiddag var Malin på Hästskötarkonvent och lyssnade på Johan Lindberg som pratade om travets framtid. Johan är väldigt intresserad och duktig och han har helt klart för sig hur vi skall utveckla travsporten. Det ska bli spånnande att få följa hans arbete framöver.

På fredag i Malmö i samband med Svenskt Travderby är det del 2 på Hästskötarkonventet och vi planerar en tripp dit den helgen så det ska bli spännande att vara på plats även där. Duktiga Cattiz Stattin kommer att hålla ställningarna här hemma.

Veckans Höjdpunkt:

Att få vara med och dela Calle och Ulla Juneblads segerglädje på Solänget i torsdags, efter Källsjöpojkens seger, var en härlig känsla!