Stall Stefan Edin

Nyheter

Bra dag på Dannero.

2014-04-06

Idag har det varit årspremiär på Dannero. Alltid ett bra vårtecken! Vi hade 4 hästar ut från stallet:

Grandina godkänt kval på 35,8. Hon agerade lite hetsigt första varvet och här har vi lite att slipa på.

Kirin de Zeun 4a 19,9

Yank Hornline 5a 16,9

Balderina N.O. som gjorde sin första start för oss och Kallsvenskans delägare, gjorde ett jättefint intryck som 4a på 29,7. Vi var riktigt nöjda med henne.

Wild Isak, som vi haft för inkörning åt Robert Bergh åkte med till Sundsvall för att kastreras.

I måndags åkte duktiga Bara Måna hem till sina ägare efer 2 månader då hon utvecklats fantasiskt fint. Fiffi Ivarsson som äger, körde henne  på banan tillsammans med Ängsrappen och Mana Estelle,  2,16 sista 1000, innan de åkte hem och hon var riktigt lyrisk. Härligt med människor som verkligen visar sin uppskattning för det jobb man gjort. Tack för det Fiffi!

I onsdags åkte läckra Torride hem till sina ägare. Hon är anmäld till premiechansningen så det ska bli spännande att följa henne. Ägare Lasse Edlund med son fick se henne i ett jobb på banan tillsammans med Trigger Happy och de avslutade med 1,36 1000 meter. Det kändes som de också var riktigt nöjda. Efteråt blev vi i stallet bjudna på lunch. Det tackar vi så mycket för!

Innan tävlingarna idag var det stallträff för Balderinas delägare och det var ca 60 förväntansfulla personer som kom till stallet för att träffa sin häst, få lite fika och travsnack. Jättetrevligt! 

Efter tävlingarna idag kom årets första 1-åring i träning. Macrina de Zeun e. Love You- Miss Shibur

Veckans Höjdpunkt:

Självklart att tävlingssäsongen nu är igång på Dannero och att vi hade en bra dag för stallet.