Stall Stefan Edin

Nyheter

Dubbelseger

2013-06-23

Midnattstravet blev en magisk kväll! Fantastiskt väder fina tävlingar och vår Valnes Chilly gjorde en topp prestation då hon var 2a på nytt rekord 1,13,2!!! i lärlingsloppet med Malin i vagnen.

Stefan var i Oviken på Midsommardagen och hade en bra dag med 2 segrar och en 2a plats på 4 uppsittningar. Seger med rejäla H.E.C. Astorit. Stort Grattis till ägarparet Kurt och Elisabeth Molinder. Tränar gör Kurt Molinder. Dagens andra seger togs med Clay Dunder som ägs och tränas av Sven-Åke Andersson, stort Grattis även till honom.

Veckans Höjdpunkt:

Denna vecka blir det 2.

Midnattstravet när det är väder som denna kväll kan inte med ord beskrivas, det måste upplevas!!! Att sitta på banan och värma inför en fylld publikplats med rykande grillar och glada människor det är häftigt! Ända över till stallbacken spreds en doft av myggmedel och grillat. Det är sommar det, svensk sommar när den är som bäst.

Att Valnes Chilly var jätteduktig som 2a på en topptid gjorde inte saken sämre.  Lärlingsloppet gick som lopp 1, så senare på kvällen han kusken med att fira lite. :)

Dubbelseger för Stefan är ju också såklart en höjdpunkt!

 

Härlig vecka och nu är vi laddade för en ny vecka med fina framgångar!

 Ps. Passa på att gå med i en del på fina Manfred Viking!!